Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка P0704

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Грешка P0704

Откакто съм с контузена ръка и са ми трудни ремонтите кво ли не и се случва на тая к*чка Въпросната грешка ми излизаше след смяна на помпата при съединителя.Днеска се наведох при педалите и видях,че 'копчето' ,което съединителя трябва да натиска е отишло нагоре(бялата пластмаска се е пукнала и е слязла надолу) и съответно не контактуват...както и да е оправих го,изтри се грешката,но не разбрах защо това нещо отчита позицията на педала.Да не би да контролира подаването на нафта,когато съединителят не е отпуснат докрай(полусъединител) и сега колата ще фръкне или само си мечтая

http://pxjhpkv.dautoparts.com/img_products/1765660.jpg

Надявам се да е полезна темата ако изкочи тази грешка на някой колега
    Last edited by KoRny; d.m.y г., 17:28.
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

здравй и при мен я имаше тази грешка но аз я пренебрегнах, понеже и дебитомера ми бе сдал багажа , пък и не мислех че тази машинка ще окаже влияние на вървежа на колата , смених дебитомера но колата пак беше спъната , смених и машинката и колата "литна",
    alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Направих и аз едни 8 км по нащо 'околовръстно' и нз дали е до внушение,но самият респонс е по-бърз при настъпване и май по-бързо си набира колата...

Comment

KoRny,заповядай приятелю.Само с чистене на грешката, не става...трябва и да се пипне
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63366
        ................
        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ighlight=P0704
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 21:20.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Linkestis,не си допрочел нещо Аз си го оправих като видях,че не го натиска,бутнах докрай нагоре пластмасовият 'ограничител' и така самото бутонче си слезе надолу,изчистих грешката,която преди пак си се появяваше,но след интервенцията не се показа отново.Утре за всяка случка ще провера за грешката да не се е появила.Интересуваше ме защо му е на компа информация за положението на съединителя,като нямам темпомат или др. екстри ,но ми се струва,че някакси по-адекватно набира и сменя предавките....

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
            Linkestis,не си допрочел нещо ...
            мне чел съм между редовете
            иначе теориите за този датчик са много.Но определено не влияе само на това дали имаш круиз контрол или не.При мен имаше съществена разлика след оправянето му.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Даже доскоро бях с ремап и си върнах стария софт точно защото нямаше особена разлика във вървежа и леко започна да приплъзва на моменти...не съм на 100%,че заради тоя сензор се случват и механични проблеми(приплъзването),но има нещо гнило

Comment

Working...
              X